Je trap laten renoveren door onze partner Renolijn

Je trap laten renoveren door onze partner Renolijn

Wil je je trap een make-over geven, maar heb je geen zin of tijd om het zelf te doen? Dat snappen we. Om deze reden werken we nauw samen met onze partner Renolijn Traprenovatie. Zij verzorgen dagelijks complete traprenovaties. Als jij de trap van je dromen hebt gevonden, dan kun je contact met ons opnemen. Wij verwijzen je door naar de adviseurs bij Renolijn.

Een complete traprenovatie: van meten tot oplevering

Renolijn verzorgt de complete traprenovatie. De eerste stap is dat er een adviseur bij je thuis komt om jouw wensen en behoeften door te spreken. Dit kun je doen op basis van de kleurstalen die de adviseur meeneemt. Na het maken van een beslissing kan de trap ingemeten worden. 

De volgende stap is het op maat zagen en frezen van de onderdelen in de fabriek. Dit heeft als voordeel dat de installateurs niet bij jou thuis hoeven zagen. Dat scheelt veel tijd en rommel tijdens de installatie!

Snelle traprenovatie door vakmensen

Doordat alle materialen kant-en-klaar bezorgd worden, gaat de renovatie supersnel. Vaak is je trap binnen twee uur klaar om opgeleverd te worden. De vakmensen van Renolijn kunnen daardoor in één dag meerdere trappen renoveren. En na afloop van de werkzaamheden ruimen ze alles netjes op, wel zo fijn!