De 10 voordelen van traprenovatie

De 10 voordelen van traprenovatie

Zelf een trap renoveren? Goed idee! Op deze pagina lees je de 10 voordelen van een traprenovatie!

#1 Een traprenovatie gaat snel

Een traprenovatie is snel klaar. Als je de traptreden en stootborden in huis hebt, dan kun je jouw trap in één dag renoveren. Het is daarbij wel fijn als je handig bent en ervaring hebt met klussen.

#2 Goedkoper dan een nieuwe trap

Het installeren van een nieuwe trap is velenmalen duurder dan het uitvoeren van een traprenovatie. Bij een renovatie leg je nieuwe traptreden over de bestaande trap. De kosten voor traprenovatie zijn afhankelijk van de huidige trap, de jouw wensen en eventuele extra’s. Een trap kan verschillende vormen hebben (recht, één kwart of twee kwarten) en ook een verschillend aantal traptreden.

In onze webshop kun je direct zien hoeveel geld je kwijt bent aan de renovatie voor jouw trap.

Ga naar de webshop >

 

#3 Volledig aanpassen aan je eigen smaak

Bij veel mensen is de trap het eerste wat je ziet als je binnenkomt. Dan mag het ook best een eyecatcher zijn. Met een traprenovatie stem je de trap helemaal af op jouw woonstijl. Bij Trapverbouwing.nl heb je de keuze uit 14 laminaat decors en tien kleuren op massief eikenhout. Zo is er altijd wel een keuze die past bij jouw interieur.

#4 Waardevermeerdering van je huis

Een moderne, veilige trap zorgt direct voor waardevermeerdering van je woning. Een koper weet dat hij of zij met een gerenoveerde trap die perfect aansluit bij de rest van de woning, zich de komende jaren geen zorgen hoeft te maken over de trap.

#5 Veiliger dan een geverfde trap

Twijfel je tussen je trap verven of renoveren? Renovatie met traptreden is veiliger omdat de treden standaard een antislip laag bevatten. De antislip laag is veel stroever dan een geschilderde trap. Voor extra veiligheid kun je ook voeg nog een RVS of rubber toevoegen.

#6 Dé manier om je nieuwbouwhuis als nieuw te krijgen

De houten trap in een nieuwbouwhuis heeft vaak flink te lijden gehad onder de bouw en verhuizing. Bovendien zijn houten trappen vaak erg glad. Met traprenovatie zorg je ervoor dat je net opgeleverde woning er ook daadwerkelijk nieuw uitziet!

#7 Zelf aan de slag

Traprenovatie is typisch een klus die je prima zelf kunt uitvoeren. Het is wel van belang dat je al enige ervaring hebt met klussen. Vooral het inmeten van de trap en het zagen van de traptreden zijn klusjes waar precisie bij komt kijken.

Naar de webshop >

#8 Het bespaart energie (als je een open trap dichtmaakt)

Energie besparen? Maak tegelijk met de renovatie je open trap dicht. Bestel extra stootborden bij, monteer ze tussen de treden en je energierekening daalt ongetwijfeld. Win-win!

 

#9 Geen gedoe

Snelle bezorging, goed verpakt, soepele communicatie en een prachtig eindresultaat. Dit is wat we terugkrijgen van onze klanten. En als er toch wat aan de hand is? Dan kun je eenvoudig contact met ons opnemen. Samen zoeken we een gepaste oplossing. 

#10 Kleine moeite, groots resultaat

Zelf je trapverbouwing uitvoeren? Dat is een kleine moeite met een groots resultaat. In één dag geef je je trap en daarmee ook je woonkamer of hal een compleet andere uitstraling!

Naar de webshop >