Wat kost een traprenovatie

Wat kost een traprenovatie

De kosten voor traprenovatie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Om deze reden kom je op het internet veel verschillende prijzen tegen. Bij Trapverbouwing kun je (als indicatie) rekening houden met kosten tussen de € 350,- en € 600,-.

Opbouw van de kosten

De exacte kosten van een traprenovatie zijn afhankelijk van je wensen, de vorm van de trap en het aantal traptreden. In onze webshop selecteer je eenvoudig je benodigde materialen. Vervolgens kun je zien wat de kosten zijn voor het zelf renoveren van de trap. De prijs die in de webshop getoond wordt zijn de daadwerkelijk kosten die je afrekent. 

Bekijk de webshop

Kosten zelf een trap renoveren

Voor een traprenovatie heb je allereerst traptreden, of overzettreden, nodig. Daarnaast kun je de trap eventueel afwerken met stootborden. De afwerking doe je met overgangsprofielen en kantenband. Met traprenovatielijm maak je de nieuwe traptreden vast. Voor het inmeten van de treden kun je een trapspin gebruiken. Andere benodigdheden die je nodig hebt zijn: 

  • Decoupeerzaag
  • Potlood
  • Rolmaat
  • 2 Lijmklemmen

We adviseren je om eerst het aantal treden van je trap te tellen. Daarna kun je de trap inmeten met de trapspin. Zo weet je welke maten en aantallen er nodig zijn. Vervolgens maak je een keuze voor het materiaal en kies je een kleur. Als je hierover twijfelt, dan kun gratis en vrijblijvend stalen aanvragen. Zodra je overtuigd bent, kun je in de webshop de maten en aantallen selecteren. Je ziet dan direct de kosten, inclusief de bezorgkosten.

Bestelling verzenden of ophalen

De bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden. Wil je sneller de bestelling ontvangen? Dan kun je deze ook 6 dagen per week af komen halen bij ons magazijn in Woudenberg, Utrecht. Je ontvangt dan ook afhaalkorting. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.