Over ons

Maak kennis met Trapverbouwing.nl. De specialist in traprenovaties!

over ons 

Wie zit er achter Trapverbouwing.nl?

Trapverbouwing.nl is een jong en ambitieus bedrijf. Wij willen een traprenovatie toegankelijk maken voor iedereen met een trap. En dat zijn nogal wat mensen. Daarom heb je bij ons de keuze of je je traprenovatie helemaal zelf doet, deels zelf doet of helemaal uit handen geeft. Zo hou je grip op de kosten én de hoeveelheid werk.

Het team achter Trapverbouwing.nl heeft veel kennis in de renovatie- en vloerenindustrie. Maar we wilden een treetje hoger. En daarom zijn we sinds 2021 ook actief op het gebied van traprenovaties. 

Wat maakt Trapverbouwing.nl uniek?

Bij ons bepaal je zelf in hoeverre je de renovatie wilt laten uitvoeren. Wij zijn ervan overtuigd dat veel trapbezitters prima zelf hun trap kunnen renoveren. Daarom kunnen we de losse onderdelen ook voor een scherpe prijs leveren, waarna je zelf het werk doet. Van inmeten tot zagen en van monteren tot kitten: je voert je hele traprenovatie zelf uit.

Bij Trapverbouwing.nl heb je ook de keuze om het werk te delen: wij leveren de materialen op maat en jij monteert ze. Zo renoveer je je trap in een paar uurtjes, zonder rommel en gedoe met groot gereedschap.

Snel aan de slag met onze webshop

Wil je alle producten los bestellen en zelf aan de slag? Verzamel dan alle producten die je nodig hebt in onze webshop. Van overzettreden tot kantenband en van afwerklijsten tot traprenovatielijm: hier vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde traprenovatie. Dat is ook heel handig als je bijvoorbeeld één losse traptrede wilt vervangen.

Direct naar de webshop >